Yrityksemme toimittaa ja asentaa laadukkaat

IKKUNAT JA OVET

TERASSILASITUKSET

NOSTO-OVET

Uudiskohteet ja saneeraukset. Myös ”avaimet käteen” palveluna jo vuodesta 2010

IKKUNAT

Ikkunat tarjoamme SKAALA mallistosta. Myös ”avaimet käteen” palveluna. Skaala on kotimainen ikkunavalmistaja, jonka monipuolisesta valikoimasta löydät ikkunat kotiisi, olipa kyseessä ikkunaremontti tai ikkunat uudiskohteeseen. Ikkunat valmistetaan valitsemillasi lisävarusteilla ja väreillä tehtaallamme Kauhavalla. Etsitpä kiinteitä ikkunoita, avattavia ikkunoita tai ikkunoita mökille, meiltä löydät tarvitsemasi. Pyydä tarjous tai lisätietoja TÄSTÄ.

Olemme virallinen

jälleenmyyjä


OVET

Ovet tarjoamme SKAALA mallistosta. Myös nostoliuku-ovet. Skaala valmistaa laadukkaita ovia koteihin ja julkisiin tiloihin. Laajaan valikoimaamme kuuluu esimerkiksi näyttäviä ulko-ovia, käteviä parvekeovia ja lasisia liukuovia terassille. Ovi on portti kotiisi, siksi kannattaa valita turvallinen ja kestävä Suomessa tehty Skaala-ovi. Pyydä tarjous tai lisätietoja TÄSTÄ.


TERASSILASITUKSET

Terassilasitus pidentää tilan vuotuista käyttöaikaa sekä tuo mukavuutta ja suojaa. Terassilasitus tuotteet valmistamme pääosin itse, lisäksi käytämme hyviä yhteistyökumppaneita. Asennamme myös parvekelasitukset. Kysy lisää ja pyydä tarjous tästä.


NOSTO-OVET

Nosto-ovet tarjoamme RYTERNA laajan malliston mukaisesti. Ryterna valmistaa tukevia autotallin ovia paksuista ja kestävistä materiaaleista parantaakseen tuotteen kestävyyttä ja tarjotakseen pidemmän käyttöiän tuotteelle. Laaja valikoima ruostumattomasta teräksestä valmistettuja sovelluksia, jotka sopivat vaativimpiin ulkomuotovaatimuksiin. Pyydä tarjous tai lisätietoja TÄSTÄ.


Tiedustele myös

OP-rahoitusta hankkeellesi.


Uudiskohteet ja saneeraukset hoituvat kauttamme helposti. Myös ”avaimet käteen” palveluna.

Toiminta-alueemme on Vaasa -> Etelä-Pohjanmaa -> Pirkanmaa -> Helsinki.

Kysy rohkeasti tarjous tai lisätietoja TÄSTÄ.